Ország-Világ egy helyen, ITT!

utazási központ
Nyitva tartás: H-P: 09:00-17:00, SZ: előzetes bejelentkezés esetén, V: zárva Tel/Fax: +36 (28) 414-763 Tel: +36 (30) 370-0557 E-mail: info@orvi.hu

Megvan a Balaton első minősített családbarát szállodája

 
 

A Hotel Azúr 2015-ben egy teljes megújulási folyamatot indított el, melynek egyik első lépcsőjében jelentős beruházásokat hajtott végre a gyermekes családok jobb kiszolgálása érdekében.

"A szálloda eddig is nagy hangsúlyt fektetett a gyermekes családok kiszolgálására, éppen ezért döntöttünk a további fejlesztések és a minősítés megszerzése mellett. Szerettük volna tovább javítani a szolgáltatási élményt a hozzánk érkező családos vendégeknek, és ez a minősítő rendszer nagy segítség volt ebben”- mondta Sternócky Balázs, a szálloda értékesítési és marketing igazgatója.

Forrás: kidsoasis.hu
Forrás: kidsoasis.hu

 

2015-ben teljesen megújult a szálloda lobbyja és annak bárja is, mellette egy új, játékokkal felszerelt tágas játszószobát alakított ki a hotel, mely egész nap nyitva áll a gyermekek előtt. Az étteremben az apró vendégeknek külön gyermekbüfét alakítottak ki, itt a kicsiknek készült ételek mellett játszósarok is várja őket. Megújult és sokkal tartalmasabb in- és outdoor animációs programokkal várják az idelátogatókat, ezek körét a tavaszi nyári időszakokban folyamatosan tovább bővíti az animációs csapat. A hat hektáros ősfás park is szépül folyamatosan, valamint az itt található külső játszótér a nyári időszakra egy napernyőrendszerrel gazdagodik.

Idén nyáron vízi sportszeközök is elérhetőek lesznek már a parton. 2016 nyarára teljesen megújul az Azúr egyik szobaszárnya is, ez 74 megújult szobát jelent, köztük nagyon sok tágas családi szobával. A szobákban babaágy gyerekágyneművel, fürdetőkád, bili, fellépő, WC-szűkítő, bekészíthető pelenkázólap, mikrohullámú sütő, cumisüveg-melegítő és még sok más hasznos gyermekholmi is rendelkezésre áll. A gyermekek biztonságáról a szobákban konnektorvédő, erkélyzár gondoskodik. 2015-ben megérkezett a szálloda kabalafigurája, Azúrka is, aki rendszeresen szórakoztatja az apróságokat és gondoskodik a feledhetetlen családi élményekről. A minősítés megszerzését több hónapos előkészítő munka előzte meg, a 4 szélforgós minősítést március 7-én adta át Gyetvainé Zováth Anikó, a KidsOasis ügyvezetője.

(forrás: KidsOasis)