Ország-Világ egy helyen, ITT!

utazási központ
Nyitva tartás: H-P: 09:00-17:00, SZ: előzetes bejelentkezés esetén, V: zárva Tel/Fax: +36 (28) 414-763 Tel: +36 (30) 370-0557 E-mail: info@orvi.hu
Az Ön által megadott kritériumok alapján az alábbi utakat találtuk,
melyeket a bal oldali szűkítő segítségével pontosíthat.

Egyesült Arab Emirátusok

  1. NAP Repülés Dubaiba
  Utazás budapesti Liszt Ferenc reptérről Dubaiba, az Egyesült Arab Emírségekbe. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás 6 éjszakára: Szállás 3* hotelben

  2. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
  Reggeli után ismerkedjen kedvére Dubaijal! A város elképesztő keveréke a réginek és az újnak: sivatag és felhőkarcolók, beduin hagyományok és modern bevásárlóközpontok, mecsetek és innovatív megoldások jellemzik. Vegyen részt délutántól FAKULTATÍV programunkon, mely igazi kalandra csábít. A titokzatos sivatag napfényben szikrázó arany homokdűnéi, fnom rózsaszínben játszó naplementéje, majd a csillagokkal ékesített égbolt megigéz mindenkit. Terepjáró autóval hódítjuk meg Arábia sivatagát. A beduin táborban a törzsi hagyományok várnak minket. Az estét büfévacsora koronázza meg. A fülbemászó dallamok, a hastáncbemutató segítségével varázslatos estében lesz részünk.

  3. NAP Abu Dhabi
  Az Egyesült Arab Emírségek fővárosa, Abu Dhabi manapság a KözelKelet egyik legizgalmasabb városa. A grandiózus Nagymecset
  fenségességét látva elakad a látogató lélegzete. A kék felhők
  ölelésébe simuló hófehér építmény közel 40.000 látogató befogadására képes. Utunk a város szívébe vezet tovább. Tematikus alkotások segítségével az ország hagyományaiba nyújtanak betekintést a Union Square-en. A Corniche sétányon át az Örökség faluhoz vezet utunk, melyet a néhai Zayed Ben Sultan al Nahyan sejk tervezett. Az ikonikus Emirates Palace hotelt is megpillanthatjuk. Felkeresünk egy szőnyegkereskedést, ahol kedvező áron válogathatunk a termékek közül.

  4. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
  Modern Dubai, Burj Khalifa belépővel
  Töltse kedvére az időt, pihenjen, töltődjön fel, vagy válassza fakultatív programunkat, ismerje meg Dubai arcának modern vonásait! A Madinat Jumeira piacon luxuscikkek, szuvenírek közül válogathatunk, és éttermek, kávézók, bárok sorakoznak itt. Megörökíthetjük Dubai egyik jelképét, a tenger öleléséből kiemelkedő Burj Al Arab hotelt, melynek jellegzetes, vitorlást formázó sziluettje jól ismert az egész világon. A Dubai Marina városrész tárul elénk, mely három kilométer hosszan simul bele a Perzsa-öböl partvonalába. A fatörzset és pálmaleveleket formáló szigeten, a Jumeirah Pálmán elegáns hotelek sorakoznak, és az itt megbújó luxusvillák nem egy esetben hírességek otthonai. A 828 méter magasra törő Burj Khalifa felhőkarcoló Dubai egyik jelképe. Mellette található a Dubai Mall, a világ legnagyobb bevásárlóközpontja. A Burj Khalifa 124. emeleti kilátóközpontjából elénk táruló látvány örök emléket ígér.

  5. NAP Régi Dubai
  A mai napon időutazást teszünk Dubai múltjába. A Bastakia történelmi negyedben megpillanthatjuk a régi, jellegzetes széltornyos házakat, melyeket a kereskedők építettek. Az Al Fahidi erőd ad otthont a Dubai Múzeumnak, ahol képet kaphatunk a letűnt időkről. Benyomásainkat tovább színesíti a fából készült, tradicionális hajóval, az abrával tett utazás. A fűszerpiac ezer illata bűvöl el minket. Egy aranyüzletben lehetőség nyílik ékszerek, egy bőrkabátüzletben pedig divatos termékek vásárlására. Este hajós vacsora (vacsoracsomag tartalmazza).

  6. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
  Sharjah és Ajman
  Szabadidő keretében pihenjen, élvezze az aranyló napsütést, a kellemes időjárást! Amennyiben szeretne megismerni még két másik emírséget, tartson velünk Sharjah és Ajman félnapos kirándulásunkra! A hagyományos építészet jegyében korallkőből épült házak, a színpompás bazárok, a lebilincselő múzeumok különleges hangulatúvá teszik az Emírségek kulturális fővárosaként ismert Sharjah-t. A hét emírség közül Ajman a legkisebb. Itt kis panorámabuszos-városnézés vár ránk.

  7. NAP Hazautazás
  Kipihenten, feltöltődve, életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza Budapestre.

  FONTOS INFORMÁCIÓK
  Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Fakultatív programok vásárlására előzetesen, foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség.Az egyes időpontok indulásához minimális csoportlétszám (30fő) szükséges. 2020 április 23-tól 2020 május 23-ig ramadant ünnepelnek az országban.A fakultatív programok elegendő számú jelentkező esetén valósulnak meg. Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú szállodában biztosítunk elhelyezést.

  utazás módja:
  Ár: 89 990 Ft/fő-től
  Időpontok:

  7 nap / 6 éjszaka
  2020.01.22-28
  2020.02.19-25
  2020.03.11-17

  Részvételi díj:159 900 Ft
  Egyágyas felár: 69 900 Ft


  8 nap/ 7 éjszaka
  2020.03.18-25

  Részvételi díj: 169 900 Ft
  Egyágyas felár: 79 900 Ft

  8 nap / 7 éjszaka
  2020.04.22-29
  2020.05.06-13

  Részvételi díj: 129 900 Ft 
  Egyágyas felár: 69 900 Ft


  7 nap / 6 éjszaka
  2020.07.07-13
  2020.08.18-24
  2020.09.15-21


  Részvételi díj:109 900 Ft


  Tervezett létszám: 20 fő
  Reptéri és üzema. illetékek : 99 900
  reptéri transzferek : 9 900

  Ár tartalmazza:
  -    Repülőjegy
  -    6/7 éj színvonalas Hotelben reggelivel
  -    magyar nyelvű idegenvezetés a programok során

  Fakultatív programok  idegenvezetővel:
  (minimum 10 fő együtt utazása esetén érvényes)


  • Burj Khalifa felhőkarcoló 124. emeletén található kilátóközpont meglátogatása: 13 900 Ft/fő
  • Félnapos sivatagi szafari büfévacsorával: 26 000 Ft/fő
  • Egész napos kirándulás Abu Dhabiba, az Egyesült Arab Emírségek fővárosába: 26 000 Ft/fő
  • Egész napos Musandam hajókirándulás: 27 900 Ft/fő
  • Bronz belépő a Ferrari World Abu Dhabiba: 26 900  Ft/fő
  • Bronz ülések a La Perle Show-ra transzferrel:  36 900 Ft / fő
  • Esti vacsorás hajózás Dubai kikötőjében transzferrel: 21 000 Ft / fő

  Fakultatív programcsomag, amely tartalmazza a belépőt a Burj Khalifa kilátóhoz, a félnapos sivatagi szafarit és az egész napos Abu Dhabi kirándulást: 59.900 Ft/fő.

  A 2020.04.22 és 2020.05.06. indulású útjaink a Ramadán idejére esnek.


  utazás módja:  
  Ár: 109 900 Ft/fő-től
  Időpontok:

  2020. Május 27 - Június 2
  Részvételi díj: 119 900 Ft

  Egyágyas felár:40 000 Ft


  Tervezett létszám: 20 fő
  Reptéri és üzema. illetékek : 99 900
  reptéri transzferek : 9 900

  Ár tartalmazza:
  -    Repülőjegy
  -    6 éj színvonalas Hotelben reggelivel
  -    magyar nyelvű idegenvezetés a programok során

  Fakultatív programok  idegenvezetővel:
  (minimum 10 fő együtt utazása esetén érvényes)

  Burj Khalifa felhőkarcoló 124. emeletén található kilátóközpont meglátogatása: 14 900 Ft/fő
  • Félnapos sivatagi szafari büfévacsorával: 26 000 Ft/fő
  • Egész napos kirándulás Abu Dhabiba, az Egyesült Arab Emírségek fővárosába: 26 000 Ft/fő
  • Egész napos Musandam hajókirándulás: 29 900 Ft/fő
  • Bronz belépő a Ferrari World Abu Dhabiba: 26 900  Ft/fő

  Fakultatív programcsomag, amely tartalmazza a belépőt a Burj Khalifa kilátóhoz, a félnapos sivatagi szafarit és az egész napos Abu Dhabi kirándulást: 59.900 Ft/fő.

  Az Emirates turistaosztályon utazó utasok egy (1) kézitáskát vihetnek magukkal, amelynek mérete nem haladhatja meg az 55 x 38 x 20 cm-t és súlya nem lehet több 7 kg-nál. Feladható poggyász: 1 db max.  30 kg súlyú csomag.
  utazás módja:  
  Ár: 119 900 Ft/fő-től

  1. NAP Érkezés Dubaiba
  Repülés Dubaiba Budapestről, az Emirates légitársasággal. Idegenvezetőnk fogadja Önt, transzfer a hotelbe. Szállás 4 éjszakára: Zabeel House Al SSF Dubai****

  2. NAP Modern Dubai és fakultatív program
  Burj Khalifa és / vagy sivatagi szafari
  Dubai Marina városrész tárul elénk, mely három kilométer hosszan simul bele a Perzsa-öböl partvonalába. Következő állomásunk a Jumeirah Pálma, az 5x5 kilométeres, fatörzset és 16 pálmalevelet, körülötte pedig félholdat formázó mesterséges sziget. A Burj Khalifa felhőkarcoló a világ legnagyobb bevásárlóközpontja, a Dubai Mall mellett található. FAKULTATÍV: csodálja meg a Burj Khalifa felhőkarcoló 124. emeletén helyet foglaló kilátóközpontból Ön elé táruló kilátást! Másik FAKULTATÍV: A sivatag egy kihagyhatatlan kalandra hív minket. Terepjáró autóval jutunk el Arábia sivatagának szívébe. Aki egyszer látja, sosem fogja elfelejteni az aranyló homoktenger mögött, az eget opálos rózsaszínre festő, lemenő nap látványát – ezt egy homokdűnéről meg is örökíthetjük. Egy beduin táborba lépve a törzsi hagyományok közé csöppenünk. Vállalkozhatunk egy rövid tevegelésre, vagy megkóstolhatjuk a vízipipa aromáit. A kezünkre festett henna-minták még különlegesebbé teszik az élményt. A csillagokkal ékesített égbolt alatt, a fülbemászó dallamokat hallgatva, a hastáncot figyelve azt fogjuk kívánni, hogy ez az éjszaka sose érjen véget. Az estét büfévacsora koronázza meg, mely során üdítővel, teával, kávéval kedvünkre csillapíthatjuk szomjunkat.

  3. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
  Abu Dhabi Szabadidő vagy FAKULTATÍV: Abu Dhabit, az Egyesült Arab Emírségek fővárosát ismerhetjük meg. Csodálattal adózhatunk a gigantikus Nagymecset szépségének. A világ egyik legnagyobb ilyen jellegű építménye hófehér pompájával fenségesen simul bele a kék felhők ölelésébe. Utunk a város szívébe vezet tovább. A Union Square-en az ország hagyományait idézik fel, tematikus alkotások segítségével. A Corniche sétányon áthaladva megérkezünk az Örökség faluba, melyet a néhai Zayed Ben Sultan al Nahyan sejk tervezett.

  4. NAP Régi Dubai és hajós vacsora
  (a hajós vacsorát a vacsoracsomag tartalmazza)
  A sivatagból, a semmi közepén nyílt ki és borult virágba Dubai, és manapság elképesztő keveréke a réginek és az újnak. A Dubai Creek (öböl) nyüzsgése bámészkodásra késztet. Elhaladunk a Bastakia történelmi negyed mellett, ahol a kereskedők által épített, régi, jellegzetes széltornyos házak figyelhetőek meg. Megállunk az Al Fahidi erődnél. Itt a Dubai Nemzeti Múzeum hűen őrzi a város múltját. Ezt követően vízre szállunk, utunkat a tradicionális, fából készült hajón, az abrán folytatjuk. Majd ékszerboltot keresünk fel. Este: hajózással egybekötött vacsora Dubai-ban (a vacsoracsomag tartalmazza).

  5. NAP Sharjah és Ajman
  A reggelit követően kijelentkezés a hotelből. Két üzlet felkeresése után Sharjah felé tartunk. Sharjah ezerszínű souk-okkal, azaz bazárokkal, és bennük magával ragadó műalkotásokkal büszkélkedhet. A tradicionális építészet gyöngyszemei, a korallkőből épült házak a városnak egyedi hangulatot kölcsönöznek. Számos múzeuma, galériája teszi az Emírségek kulturális fővárosává. Ajmanban (mely a legkisebb a 7 emírség között) kis panormábuszos-városnézést teszünk. Utazás Ras al Khaimahba, szállás 2 éjszakára: Doubletree by Hilton Resort & Spa Marjan Island *****

  6. NAP Szabadidő
  Használja ki a kikapcsolódás pillanatait ebben az álomszép környezetben! A körutazás után egy igazán ideális lezárás vár Önre. Ez a nap tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy élvezze a tenger közelségét, az aranyló napsütést, ússzon, napozzon kedvére!

  7. NAP Hazautazás
  A busz a repülő indulásának függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre.

  FONTOS INFORMÁCIÓK
  Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Fakultatív program vásárlása előzetesen, foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az egyes időpontok indulásához minimális csoportlétszám (20 fő) szükséges. 2020. április 23-tól 2020. május 23-ig ramadant ünnepelnek az országban.

  utazás módja:
  Ár: 119 990 Ft/fő-től
  Időpontok:

  7 nap / 6 éjszaka
  2020.10.21 - 27.
  2020.11.17 - 23.


  Részvételi díj : 219 900 Ft
  Egyágyas felár: 70 000 Ft  Tervezett létszám: 20 fő
  Reptéri és üzema. illetékek : 99 900
  reptéri transzferek : 9 900

  Ár tartalmazza:
  -    Repülőjegy
  -    6 éj színvonalas Hotelben reggelivel (Hilton Garden Inn Al Jadaf **** szállodában)
  -    magyar nyelvű idegenvezetés a programok során

  Fakultatív programok  idegenvezetővel:
  ár min. 10 fő együttes utazása esetén érvényes


  • Burj Khalifa felhőkarcoló 124. emeletén található kilátóközpont meglátogatása: 14 500 Ft/fő
  • Félnapos sivatagi szafari büfévacsorával: 26 000 Ft/fő
  • Egész napos kirándulás Abu Dhabiba, az Egyesült Arab Emírségek fővárosába: 26 000 Ft/fő
  • Egész napos Musandam hajókirándulás: 29 000 Ft/fő
  • Bronz belépő a Ferrari World Abu Dhabiba: 27 900  Ft/fő
  • Bronz ülések a La Perle Show-ra transzferrel:  38 000 Ft / fő
  • Esti vacsorás hajózás Dubai kikötőjében transzferrel: 22 000 Ft / fő

  Fakultatív programcsomag, amely tartalmazza a belépőt a Burj Khalifa kilátóhoz, a félnapos sivatagi szafarit és az egész napos Abu Dhabi kirándulást: 61 500 Ft/fő.


  utazás módja:  
  Ár: 219 900 Ft/fő-től