Ország-Világ egy helyen, ITT!

utazási központ
Nyitva tartás: H-P: 09:00-17:00, SZ: előzetes bejelentkezés esetén, V: zárva Tel/Fax: +36 (28) 414-763 Tel: +36 (30) 370-0557 E-mail: info@orvi.hu
Az Ön által megadott kritériumok alapján az alábbi utakat találtuk,
melyeket a bal oldali szűkítő segítségével pontosíthat.

Körutazások

  Indulás Budapestről, a Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium táblától 6 órakor. Folyamatos utazás rövid pihenővel. Utunk első állomása Dobronak. Itt ellátogatunk Közép Európa egyetlen Trópusi Kertje és Orchideafarmjához.

  A több ezer m2–es, egyre bővülő üvegházban felfedezzük a különleges virágokat, a mintegy 160 különféle orchidea mellett gyönyörködhetünk egyéb trópusi gyümölcsökben. Az orchideákkal teli mintaboltban igen kedvező áron (már 5-12 Euroért is) vásárolhatunk virágokat.

  Következő programpontunk az Energia Park meglátogatása Dobronak mellett, amely gyógyhatásáról ismert. A természetgyógyászok által végzett mérések szerint a Szt. Vid kápolna és Vid kút közelében olyan földi kisugárzó pontok találhatók, melyek pozitívan hatnak közérzetünkre, egészségünkre. Elég 8-30 perces ott tartózkodás és máris érződik a hatása. Az egyes energiapontoknál megpihenve, felfrissülve, feltöltődve hagyjuk el a parkot.

  Útközben hazafelé belátogatunk Lendvára. Egy kellemes, rövid séta keretében Megtekintjük a város nevezetességeit: a Templom téren álló Szent Katalin-plébániatemplomot, a Fő utca századfordulós épületeit a Színház- és Hangversenyteremmel, melyet Makovecz Imre tervezett

  A teljes kikapcsolódás után kellemes hangulatban indulunk vissza Budapestre. Érkezés az esti órákban.

  Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezetést.

  Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, a biztosítást és a regisztrációs díjat.

  Utazás: autóbusszal. Útközben 2-3 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz.

  A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik.

  A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

  Időjárás: évszaknak megfelelően öltözzünk. A hegyek között lehet picit hűvösebb, érdemes magunkkal hozni egy meleg pulóvert és egy esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatók.

  Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra.

  Pénzügy:

  Belépők: Dobronak orchidea farm 6 Euro/fő.

  A belépők árát utaskísérőnk az autóbuszon szedi össze.

  A belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen! A belépőjegyek és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

  Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A programok időrendi sorrendje változhat.

  Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted.

  Felszállási lehetőség:

  Budapest, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium tábla

  M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő

  M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő

  M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő

  M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő

  M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő

  M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő

  M7-es autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő

  M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő

  Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 3-4 nappal adjuk meg). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

  Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

  Kérhető fix, Ön által kiválasztott ülőhely a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is).

  Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

  Módosítási díjak:

  Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.

  Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.

  A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

  utazás módja:  
  Ár: 13 120 Ft/fő-től

  1. nap: Találkozás pénteken este éjfélkor a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál.. Indulás 00:15-kor. Folyamatos utazás Szlovéniában, melyet 3-4 óránként megszakítunk pihenőkkel.

  2. nap: Reggel érkezünk a Ljubljanától mintegy 20 km-re fekvő kis városhoz, Skofja Lokához, mely Szlovénia legrégebbi városa. A kisváros bájos történelmi tereivel, kacskaringós utcácskáival, a város fölé magasodó várával, a kis folyókon átívelő hídjaival és a környező hegyekkel csodás látványt nyújt az idelátogatóknak. A város egyik kiemelkedő látványossága a Selška Sora folyón átívelő Kapucinus híd, mely 600 évével Közép-Európa legrégebbi kőhídja.

  A városban tett séta, és akár egy finom kávé elfogyasztása után továbbutazunk a Vintgar szurdokhoz. Szlovénia egyik legattraktívabb szurdoka döbbenetes sziklafalaival és a Radovna folyó türkizkék vizével kápráztatja el az ide látogató turistákat. A szurdok felett jól kiépített fapallókon, hidacskákon túrázunk és élvezzük a természet által kialakított meseszép szurdok látványát.

  Ezek után felkeressük Szlovénia egyik legszebb települését, Bledet. Első programpontunk pletnázás a bledi tavon. Ezekkel a kizárólag a bledi tóra jellemző csónakokkal áthajózunk a tó közepén elterülő szigetre, ahol meglátogathatjuk a Mária mennybemenetele templomot, ahol megkongathatja a templom főhajójában elhelyezett kívánságteljesítő harangot, és kívánsága beteljesül. A templom mellett áll az 54 m magas harangtorony, melyet szintén meglátogathatunk. Ezután szabadprogram következik: az Alpok lélegzetelállító hegyvonulataival körbeölelt városkát szabad program keretében fedezhetjük fel. Lehetőség nyílik a Bledi vár megtekintésére, vagy a városban sétálva érdemes megkóstolni a híres bledi krémest.

  Hazaindulás az esti órákban. Budapestre várhatóan éjfél körül érkezünk.

  Az út minden korosztály számára ajánlott és az aktuális időjárástól függetlenül indul.

  Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

  Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint a regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

  Pénzügy: Belépők: Vintgar-szurdok 5 euró/fő, Bledi vár 9 Euró/fő, a csónakázás ára 16 euró/fő.

  A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.

  A programváltozás jogát fenntartjuk.

  Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető.

  Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

  Kérhető fix, Ön által kiválasztott ülőhely a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is).

  Minimum létszám: 35 fő

  Felszállási lehetőségek:

  Budapest, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál

  M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)

  M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő (+40 perc)

  M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő (55 perc)

  M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő (+70 perc)

  M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő (80 perc)

  M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő (100 perc)

  M7-es autópálya, Balatonkeresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő (120 perc)

  M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő (140 perc)

  Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját fent olvashatják. Az időpontok a budapesti induláshoz képest értendők.). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

  Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

  Felszerelés:

  Túraprogramjainknál fontos a megfelelő felszerelés és öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb, vízhatlan túracipő/túrabakancs, kényelmes ruházat, esőköpeny (természetesen, ha nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók), egy napra elegendő étel (szendvics), csokoládé, műzliszelet, személyenként min. 1,5-2 liter folyadék.

  Egyéb utazások alkalmával is ajánlott az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható.

  Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

  Módosítási díjak:

  dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges

  névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges

  A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

  utazás módja:  
  Ár: 20 190 Ft/fő-től

  Utazás: autóbusszal 
  Szállás: 
  1 éjszaka panzióban Zakopaneban 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  Ellátás: 
  reggeli

  utazás módja:  
  Ár: 25 700 Ft/fő-től

  Időtartam:
  4 nap, 1 éj

  Utazás: autóbusszal
  Szállás: 3 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban Velence környékén
  Ellátás: reggeli

  utazás módja:  
  Ár: 32 900 Ft/fő-től

  Utazás: autóbusszal 
  Szállás:
  2 éjszaka panzióban Zakopaneban 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  Ellátás:
  reggeli

  utazás módja:  
  Ár: 35 010 Ft/fő-től

  Utazás: autóbusszal 
  Szállás: 2 éjszaka panzióban Zakopane mellett 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  Ellátás: reggeli

  utazás módja:  
  Ár: 35 910 Ft/fő-től

  Utazás: autóbusszal
  Szállás: 2 éjszaka Prága külvárosában, 3*-os szállodában vagy Prágától északra 10 km-re, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  Ellátás: reggeli

  utazás módja:  
  Ár: 35 910 Ft/fő-től

  Utazás: autóbusszal
  Szállás: 2 éjszaka Krakkó külvárosában vagy Wieliczkában (14 km-re a belvárostól), 3*-os szállodában, 2-3 ágyas kényelmes szobákban
  Ellátás: büfé reggeli

  utazás módja:  
  Ár: 35 910 Ft/fő-től

  Utazás: autóbusszal
  Szállás: Prága külvárosában, 3*-os szállodában, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
  Ellátás: reggeli

  utazás módja:  
  Ár: 35 910 Ft/fő-től

  Utazás: autóbusszal
  Szállás: 2 éjszaka Krakkó külvárosában vagy Wieliczkában (14 km-re a belvárostól), 3*-os szállodában, 2-3 ágyas kényelmes szobákban
  Ellátás: büfé reggeli

  Csatlakozási lehetőség programjainkhoz egyénileg utazóknak:

  Wieliczkai Sóbányalátogatás magyar nyelvű vezetéssel:
  kérjük, érdeklődjenek irodánkban!

  Auschwitz-Birkenau Múzeumlátogatás magyar nyelven:
  kérjük, érdeklődjenek irodánkban!

  A csatlakozást minden esetben csak akkor tudjuk biztosítani, ha azt előzetesen jelzik (min. 2 héttel a tervezett dátum előtt). A lehetőségekről, kérjük érdeklődjenek irodánkban az info@vivalditravel.hu e-mail címen.

  utazás módja:  
  Ár: 35 910 Ft/fő-től