Ország-Világ egy helyen, ITT!

utazási központ
Nyitva tartás: H-P: 09:00-17:00, SZ: előzetes bejelentkezés esetén, V: zárva Tel/Fax: +36 (28) 414-763 Tel: +36 (30) 370-0557 E-mail: info@orvi.hu
Az Ön által megadott kritériumok alapján az alábbi utakat találtuk,
melyeket a bal oldali szűkítő segítségével pontosíthat.

Repülős városlátogatások

  utazás módja:  
  Ár: 74 900 Ft/fő-től

  1. nap: elutazás Rómába közvetlen járattal. Busztranszfer a szállodához, közben panorámás városnézés magyar nyelvű idegenvezetőnkkel. A csomagok elhelyezése és a szobák elfoglalása után szabadprogram. Javasoljuk, hogy fedezzék fel a szálloda közelében lévő nevezetességeket pl. Utána sétáljanak el a Piazza Navonához és fogyasszanak el egy kellemes vacsorát a környék egyik éttermében.

  2. nap: reggeli után gyalogos magyar nyelvű városnézés. Ellátogatunk a méltán híres Spanyol lépcsőhöz, mely a római fiatalok egyik kedvenc találkozóhelye, majd a nemrégiben felújított Trevi kúthoz, ahol a páratlan itáliai fagylaltot sem szabad kihagyni. A Piazza Navona tere következik, amely Domitianus császár által építtetett stadion színhelye volt, ma gyönyörű szökőkútjai, templomai és művészei teszik felejthetetlenné. A tértől nem messze található a kupolájáról híres Pantheon, melynek meglátogatása szintén a program része.

  Délután szabadprogram vagy félnapos fakultatív gyalogos városnézés, min. 15 főtől 11 990 Ft/fő (mely tartalmazza a belépőjegyet is a Colosseumba). Idegenvezetőnk segítségével megismerhetik az Antik Róma legfontosabb látnivalóit: Forum Romanumot (az egykori birodalom központja); Colosseumot (az ókori Róma gigantikus amfiteátruma); Capitoliumot (Róma 7 dombjának egyike, mely az ókori Róma egyik jelentős helyszíne volt); Piazza Venezia (Róma egyik legforgalmasabb tere), II. Viktor Emánuel emlékmű.

  3. nap: reggeli után szabadprogram vagy félnapos fakultatív program a Vatikánba, min. 15 főtől 14 990 Ft/fő (mely tartalmazza a belépőjegyet is).

  A világ legkisebb állama sok szépséget tartogat. A program során látogatást teszünk a Vatikáni múzeumban, mely műkincsekben nem szenved hiányt, az együttesen 7 km hosszúságú termekben, galériákban olyan ékességeket láthatunk, mint a Sixtusi Kápolna. A múzeumból jutunk el a Vatikáni kertbe, (amelynek egy része nyitva áll a turisták előtt is) illetve a Bazilikába és a Szent Péter térre.

  Délután szabadprogram, lehetőség vásárlásra.

  4. nap: reggeli után szabadprogram vagy félnapos buszos fakultatív program, min. 15 főtől 15 990 Ft/fő a Rómához közeli Tivoliba, a kertek városába. Tivolit híressé a teraszosan épült reneszánsz parkjának szökőkút csodái, és 400 éves hatalmas fái (ciprusok, cédrusok, pineák) teszik. A Villa d´Este parkjának megtekintése idegenvezetőnkkel, majd visszautazás Rómába.

  Délután szabadprogram.

  5. nap: reggeli után szabadidő, majd a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre.

  A programváltozás jogán fenntartjuk.

  Várható belépőjegyek (tájékoztatási jelleggel, az árak változási jogát fenntartjuk):

  Kupola (Szt. Péter Bazilika): csak lépcsőn (551 lépcső) 6€, lifttel+lépcsőn (320 lépcső) kb. 8€; Angyalvár: kb. 11€; Villa d’ Este: kb. 10€; Pantheon: kb. 2 €

  Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: kb. 6 €/fő/éj

  Általános információ: utazás Budapest-Róma-Budapest útvonalon, menetrend szerinti járattal. Az ár tartalmazza a repülőjegyet, transzfert panorámás városnézéssel, a szállást 4 éjszakára 3*-os szállodában, a reggelis ellátást valamint a magyar nyelvű idegenvezetést a programok alatt.

  A részvételi díjon felül fizetendő: a repülőtéri illeték, a reggelin kívüli étkezések, a fakultatív programok, a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás, a sztornóbiztosítás (teljes összeg 1%-a) és a foglalási díj.

  Utazás: Alitalia menetrendszerinti járatával

  Poggyász: 1 db 23 kg feladott poggyász és 1 db kézipoggyász (8 kg)

  utazás módja:  
  Ár: 80 790 Ft/fő-től

  Moszkva-Aranykupolák városa ( Debreceni és Budapesti indulással) 

  utazás módja:  
  Ár: 84 000 Ft/fő-től
  Elhelyezés: 3-4 csillag hotel  

  Ellátás:
  • 3 hideg büféreggeli
  • 2 fakultatív háromfogásos vacsora: 10 900 Ft  

  Idegenvezetés: helyi, magyar nyelvű idegenvezető  

  Külön fizetendő:
  • Reptéri és egyéb illeték: 34 900 Ft
  • Transzfer magyar nyelvű asszisztenciával: 9 900 Ft
  • Egyágyas felár: 39 000 Ft • Idegenforgalmi adó: 6 € / fő / éj  

  Választható programok: (min. 14 fő)
  • Antik Róma városnézés: 5 500 Ft
  • Barokk Róma városnézés: 5 500 Ft
  • Fél napos Tivoli buszos kirándulás idegenvezetővel (belépőjegy a helyszínen külön fizetendő): 16 900 Ft
  • Vatikán Múzeum belépővel, helyi vezetővel: 14 900 Ft 

  Utazás:

  • Wizzair menetrend szerinti járatával
  • Reptéri transzferek, valamint fakultatív buszos programok légkondicionált busszal
  • Városi közlekedés metró gyűjtőjegy használatával (helyszínen fizetendő)  

  Poggyászkapacitás: 1 × kézipoggyász (40x30x20 cm) és 1 × 10 kg-os feladott nagyméretű kézipoggyász (55 x 40 x 23 cm).  

  Elsőbbségi beszállás: A fedélzeten korlátozott a rendelkezésre álló hely, ezért csak az elsőbbségi  szolgáltatást vásárló utasok vihetik magukkal az utastérbe a feladható kézipoggyászukat (55 x 40 x 23 cm). Kérjük, hogy mindenképpen foglaláskor jelezze, hogy szeretné -e igénybe venni ezt a szolgáltatást!
  utazás módja:  
  Ár: 89 900 Ft/fő-től
  Időpont: Március 13-17.: 89.900 Ft/utazási csomag alapára

  Külön fizetendő:
  Reptéri és egyéb illetékek: 34.900 Ft
  Transzfer (félnapos városnézéssel): 14.900 Ft
  1 ágyas felár: 26.000 Ft
  Elsőbbségi beszállás: 8.900 Ft

  Fakultatív programok:
  - Barcelona-Montserrat: 18.900 Ft
  - Girona- Figueres: 16.900 Ft

  Elhelyezés: Barcelonától 50 km-re fekvő népszerű tengerparti üdülőhely, Calella/Pineda de Mar/Malgrat de Mar 3*-os, medencés szállodájában, a tengerparttól kb. 300 m távolságra.  
  Üdülőhelyi díj: 2-3 * hotel esetén 1 EUR/fő/éj fizetendő a szállodába érkezéskor a helyszínen.  
  Ellátás: félpanzió  
  Idegenvezetés: helyi,magyar nyelvű idegenvezetés az út során végig  
  Utazás:
  Wizzair menetrendszerinti járatával
  programok helyi, légkondicionált busszal  

  Poggyászkapacitás: fejenként 1x fedélzetre vihető kis kézipoggyász (40 x 30 x 20 cm) valamint fejenként 1x feladható 10 kg-os bőrönd (55 x 40 x 23 cm).  

  Elsőbbségi beszállás (WIZZ PRIORITY) vásárlása esetén a poggyászkapacitás az alábbiak szerint módosul: fejenként 1x fedélzetre vihető kis kézipoggyász (40 x 30 x 20 cm) valamint fejenként fedélzetre vihető max. 10 kg-os poggyász (55 x 40 x 23 cm) ezen felül pedig lehetőség van még fejenként 1 db feladható bőröndöt vásárolni: 10 kg vagy 20 kg vagy 32 kg. (A feladható bőröndök árairól érdeklődjenek irodánkban!) Valamint a becsekkolásnál kijelölt elsőbbségi utasfelvételi pult és elsőbbségi beszállás!
  utazás módja:  
  Ár: 89 900 Ft/fő-től

  Időtartam: 5 nap /4 éj

  Utazás:       Repülővel

  Elhelyezés: 4 *-os belvárosi szállodában

  Ellátás:       Reggeli 

  Program

  1. nap Indulás közvetlen menetrendszeri járattal Budapest-Szentpétervár irányon. Érkezés után transzfer a városba. Buszos-gyalogos városnézés, amelnyek során megtekinthetik a Nyevszkij sugárutat, a Palota teret, az Admiralitást, a Téli Palotát, az Auróra cirkálót illetve meglátogathatják a Péter-Pál erődöt, mely a város első épülete, és a cárok temetkezési helye volt a 18. század elejétől. Transzfer a szállodából. Szobák elfoglalása.

  2. nap: A reggelit követően fakultatív kirándulás a talán legismertebb Pétervár környéki palotába és annak csodálatos parkjába, Péterhofba (Petrodvorec).
  A hatalmas alapterületű, tengerpartján fekvő, 150 szökőkúttal díszített park és a Nagy Palota – az „Orosz Versailles” – felejthetetlen élményekkel gazdagítanak.

  3. nap Reggeli után fakultatív kirándulás a Szentpétervár környéki cári rezidenciákba, Puskinba (Carszkoje Szelo) és Pavlovszkba.Carszkoje Szeloban található Nagy Katalin palotája, mely a barokk építészet egyik legnagyszerűbb alkotása. A palota különlegesége a világhírű borostyánkőterem, a zöld ebédlő és a Trónterem. Kirándulásunkat a palota parkjában folytathatjuk, ahol gazdagon díszített lugasok, pavilonok és madárház láthatók. Ezt követően I. Pál cár klaszicista stilusú palotáját csodálhatjuk meg Pavlovszkban.
  Este fakultatív programként megtekinthetjük a hídak megnyitását. A Néva folyón átívelő hidakat áprilistól novemberig, minden éjjel 2 és 5 óra között felnyitják a hajók áthaladásához, s ez a turisztikai attrakció az egyik legvonzóbb az éjjeli városnézés során.

  4. nap Reggeli a szállodában, fakultatív kirándulás a világ talán leghíresebb képzőmüvészeti gyűjteményét őrző Ermitázs megtekintése. Az Ermitázs az UNESCO Világörökség része, amihez Szentpéterváron az egész történelmi központ és kapcsolódó külvárosi műemlék-együttesek, többek között Puskin, Pavlovszk és Péterhof is tartoznak. A múzeumban több mint 3 millió kiállítási tárgy látható. Az Ermitázshoz a Téli Palotán kívül tartozik a Kis Ermitázs, a Régi Ermitázs, az Új Ermitázs és az Ermitázsi Színház. A múzeum közel 400 termét foglalják el a nagy európai művészet remekművei. Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rembrandt, El Greco, Raffaello, Tiziano, Rubens, Van Gogh, és más művészek több, mint nyolcezer alkotása látható itt.  

  5. nap Hazautazás közvetlen menetrendszerinti járattal Budapestre.

  A programok sorrendje a menetrendek és a múzeumok nyitva tartása miatt változhat. 

  A részvételi díj tartalmazza: 4 éjszaka szállás reggelivel 2 ágyas szobában, repülőjegy nagy kézipoggyásszal, autóbuszos városnézés, magyar nyelvű idegenvezető a programokra. 

  Fakultatív programok:                                             
  Péterhof:                                    19 900,- Ft                                
  Carszkoje Szelo és Pavlovszk:  26 900,- Ft  
  Ermitázs:                                    10 900,- Ft     

  A fakultatív programokra a hátralék befizetésével egy időben lehet jelentkezni!                                               

  Külön fizetendő:
  Fakultatív útlemondási biztosítás:   a részvételi díj 1,4 %-a
  Fakultatív BBP biztosítás
  Repülőtéri illeték+reptéri transzfer: 65 000,- Ft 
  Vízumdíj: 19 025,- Ft


  A program minimum 12 fő esetén indul.

  utazás módja:  
  Ár: 99 900 Ft/fő-től
  Elhelyezés: *** hotelben ( Vico Equense-től Massa Lubrense-ig területen)

  Ellátás: félpanziós ellátás (bővített kontinentális reggeli + háromfogásos vacsora)

  Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető   az út során végig

  Külön fizetendő:
  • Reptéri és egyéb illeték: 34 900 Ft
  • Transzfer + buszos városnézés magyar nyelvű asszisztenciával: 11 900 Ft
  • Egyágyas felár: 30 900 Ft • Idegenforgalmi adó: 2 € / fő / éj (helyszínen)
  • Belépők: kb.230 €

  Választható programok: (min. 15 fő)
  - Pompei-Vezúv (busszal, helyi idegenvezetővel):   14.900 Ft + belépők
  - Amalfi-Ravello-Positano (busszal, idegenvezetővel): 16.900 Ft + belépők
  - Capri program (busz, hajójegy, szigettúra, helyi idegenvezetővel.): kb.100 € + belépők (helyszínen fizetendő)

  Utazás:
  • Wizzair menetrend szerinti járatával
  • Reptéri transzferek, valamint fakultatív buszos programok légkondicionált busszal  

  Poggyászkapacitás: 1 × kézipoggyász (40x30x20 cm) és 1 × 10 kg-os feladott nagyméretű kézipoggyász (55 x 40 x 23 cm).  

  Elsőbbségi beszállás: A fedélzeten korlátozott a rendelkezésre álló hely, ezért csak az elsőbbségi  szolgáltatást vásárló utasok vihetik magukkal az utastérbe a feladható kézipoggyászukat (55 x 40 x 23 cm).
  Kérjük, hogy mindenképpen foglaláskor jelezze, hogy szeretné -e igénybe venni ezt a szolgáltatást!
  utazás módja:  
  Ár: 99 900 Ft/fő-től
  Elhelyezés: *** hotelben

  Fontos: Háromágyas elhelyezés emeletes ágyon történik!  

  Ellátás:
  • 4 hideg büféreggeli
  • Fakultatív félpanziós ellátás (4 alkalommal háromfogásos vacsora-ital nélkül): 27 900 Ft  

  Idegenvezetés:
  • Unitravel idegenvezetője az út során végig
  • Helyi idegenvezetés a buszos városnézés és Versailles programon  

  Külön fizetendő:
  • Reptéri és egyéb illetékek: 34 900 Ft
  • Transzfer magyar nyelvű asszisztenciával: 9 900 Ft
  • Egyágyas felár: 45 000 Ft
  • Idegenforgalmi adó: 1,65 €/fő/éj  

  Választható programok:
  • Buszos városnézés helyi idegenvezetővel (min.14 fő): 13 900 Ft
  • Versaillles belépővel, helyi idegenvezetővel, busszal (min. 16 fő): 26 900 Ft
  • Szajna hajós városnézés: 4 900 Ft
  • Szajna hajós városnézés – gyerek 11 éves korig: 3 900 Ft
  • Eiffel – torony lifttel legfelső szintig: 9 900 Ft
  • Eiffel – torony lifttel legfelső szintig- gyerek 12-24: 5 900 Ft
  • Eiffel – torony lifttel legfelső szintig- gyerek 4-11: 2 900 Ft
  • Eiffel – torony lifttel legfelső szintig- gyerek 0-4: ingyenes
  • Múzeumbérlet (2 napos): 17 900 Ft
  • Múzeumbérlet (2 napos)- 26 év alatt: ingyenes  

  2 napos PÁRIZS MÚZEUMBÉRLET:
  Az irodánk által kínált 2 napos (egymást követő 2 nap) Paris Museum Pass megvételével ingyenesen látogathatóak a párizsi és Párizs környéki állami múzeumok állandó kiállításai, illetve a műemlékek. A belépésnél még a sorban állást is elkerülheti. A kártya több mint 55 múzeumba és műemlékbe nyújt belépést: a részletes listát kérje irodánkban! Fontos:
  A legtöbb francia állami múzeum és műemlék ingyenes a 26 év alattiak számára.  

  Utazás:
  • Air France menetrendszerinti járatával
  • Reptéri transzferek, valamint fakultatív buszos programok légkondicionált busszal
  • Városi közlekedés metró gyűjtőjegy vagy bérlet használatával (helyszínen fizetendő)  

  Poggyászkapacitás: személyenként 1 db 23 kg-os feladandó poggyász, 1 db 12 kg-os kézipoggyász (55x 35 x 25 cm) az árban!
  utazás módja:  
  Ár: 99 900 Ft/fő-től
  Elhelyezés: **** hotel

  Ellátás:
  • 3 hideg büféreggeli
  • 2 fakultatív háromfogásos vacsora: 10 900 Ft

  Idegenvezetés: helyi, magyar nyelvű idegenvezető  

  Külön fizetendő:
  • Reptéri és egyéb illeték: 34 900 Ft
  • Transzfer magyar nyelvű asszisztenciával: 9 900 Ft
  • Egyágyas felár: 39 000 Ft
  • Idegenforgalmi adó: 6 € / fő / éj  

  Választható programok: (min. 14 fő)

  • Antik Róma városnézés: 5 500 Ft
  • Barokk Róma városnézés: 5 500 Ft
  • Fél napos Tivoli buszos kirándulás idegenvezetővel (belépőjegy a helyszínen külön fizetendő): 16 900 Ft
  • Vatikán Múzeum belépővel, helyi vezetővel: 14 900 Ft  

  Utazás:
  • Wizzair menetrend szerinti járatával
  • Reptéri transzferek, valamint fakultatív buszos programok légkondicionált busszal
  • Városi közlekedés metró gyűjtőjegy használatával (helyszínen fizetendő)  

  Poggyászkapacitás: 1 × kézipoggyász (40x30x20 cm) és 1 × 10 kg-os feladott nagyméretű kézipoggyász (55 x 40 x 23 cm).  

  Elsőbbségi beszállás: A fedélzeten korlátozott a rendelkezésre álló hely, ezért csak az elsőbbségi  szolgáltatást vásárló utasok vihetik magukkal az utastérbe a feladható kézipoggyászukat (55 x 40 x 23 cm). Kérjük, hogy mindenképpen foglaláskor jelezze, hogy szeretné -e igénybe venni ezt a szolgáltatást!
  utazás módja:  
  Ár: 99 900 Ft/fő-től
  Időpont: Június 06-10.: 89.900 Ft/utazási csomag alapára 

  Külön fizetendő:
  Reptéri és egyéb illetékek: 34.900 Ft
  Transzfer (félnapos városnézéssel): 14.900 Ft
  1 ágyas felár: 26.000 Ft
  Elsőbbségi beszállás: 8.900 Ft

  Fakultatív programok:
  - Barcelona-Montserrat: 18.900 Ft
  - Girona- Figueres: 16.900 Ft

  Elhelyezés: Barcelonától 50 km-re fekvő népszerű tengerparti üdülőhely, Calella/Pineda de Mar/Malgrat de Mar 3*-os, medencés szállodájában, a tengerparttól kb. 300 m távolságra.  
  Üdülőhelyi díj: 2-3 * hotel esetén 1 EUR/fő/éj fizetendő a szállodába érkezéskor a helyszínen.  
  Ellátás: félpanzió  
  Idegenvezetés: helyi,magyar nyelvű idegenvezetés az út során végig  
  Utazás:
  Wizzair menetrendszerinti járatával
  programok helyi, légkondicionált busszal  

  Poggyászkapacitás: fejenként 1x fedélzetre vihető kis kézipoggyász (40 x 30 x 20 cm) valamint fejenként 1x feladható 10 kg-os bőrönd (55 x 40 x 23 cm).  

  Elsőbbségi beszállás (WIZZ PRIORITY) vásárlása esetén a poggyászkapacitás az alábbiak szerint módosul: fejenként 1x fedélzetre vihető kis kézipoggyász (40 x 30 x 20 cm) valamint fejenként fedélzetre vihető max. 10 kg-os poggyász (55 x 40 x 23 cm) ezen felül pedig lehetőség van még fejenként 1 db feladható bőröndöt vásárolni: 10 kg vagy 20 kg vagy 32 kg. (A feladható bőröndök árairól érdeklődjenek irodánkban!)
  Valamint a becsekkolásnál kijelölt elsőbbségi utasfelvételi pult és elsőbbségi beszállás!
  utazás módja:  
  Ár: 99 900 Ft/fő-től