Ország-Világ egy helyen, ITT!

utazási központ
Nyitva tartás: H-P: 09:00-17:00, SZ: előzetes bejelentkezés esetén, V: zárva Tel/Fax: +36 (28) 414-763 Tel: +36 (30) 370-0557 E-mail: info@orvi.hu

Foglalási feltételek

 

Az Or-Vi Utazási Központ, mint utazásközvetítő ügynökség Magyarországon bejegyzett utazásszervező utazási irodák útjainak szerződött értékesítője.

A kiválasztott utazást irodánk oldalán is ugyanazon az áron rendelheti meg, mint amelyen azt az utazásszervező kínálja, az ügyintézésért semmilyen díjat nem számolunk fel.

Az oldalon szereplő utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Az előfoglalási űrlap kitöltésével és elküldésével nem jön létre utazási szerződés, nem kötelezi Önt az út kifizetésére!

Kérjük a pontos kalkulációhoz minden kért adatot adjon meg, különös tekintettel a születési dátumokra, mivel bizonyos esetekben korkedvezményeket vehet igénybe.

Az előfoglalás elküldése után irodánk munkatársai ellenőrzik a szabad helyeket és munkaidőn belül a lehető leghamarabb visszajeleznek Önnek e-mailben. Ez a levél fogja tartalmazni az út pontos részleteit és a fizetési feltételeket, valamint az utazásszervező iroda Utazási Szerződését. Ennek aláírása és a levélben feltüntetett összeg megérkezése után véglegesítjük foglalását. Amíg ezek nem történnek meg, előfoglalását csupán ajánlatkérésként fogjuk kezelni.

A legnagyobb gondosság és gyors ügyintézés esetén is előfordulhat, hogy levelünk és a fizetés közti időszak alatt a megrendelt utazásra elfogynak a szabad helyek. Amennyiben irodánknak van rá lehetősége, úgy a kiválasztott utat opciósan befoglaljuk Önnek az utazásszervező irodánál.

Az alábbi fizetési módok közül választhat:

-         készpénzes befizetés irodánkban

-         banki átutalás

-         bármelyik OTP bankfiókban történő közvetlen befizetés számlánkra

Amennyiben teheti, úgy javasoljuk a készpénzes befizetést irodánkban vagy bármelyik OTP bankfiókban, mivel ez a leggyorsabb megoldás. Az út véglegesítése így munkaidőben akár 1-2 óra alatt is megtörténhet.

A foglalásával kapcsolatos egyéb tudnivalókról e-mailben és telefonon fogjuk értesíti Önt.