Ország-Világ egy helyen, ITT!

utazási központ
Nyitva tartás: H-P: 09:00-17:00, SZ: előzetes bejelentkezés esetén, V: zárva Tel/Fax: +36 (28) 414-763 Tel: +36 (30) 370-0557 E-mail: info@orvi.hu
Spanyolország Tenerife Tavaszi szellők Tenerifén - repülővel****
Az ár tartalmazza: Utazás repülőgéppel, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető
Fekvese: 1.nap: Budapest – Tenerife repülővel

Menetrend szerint érkezünk az örök tavasz szigetére Tenerifére, majd transzfer a sziget északi oldalán lévő Puerto de la Cruz „fővárosba”, szálláshelyünkre. Szállodánk Puerto de la Cruzban, a tengerparthoz közel lesz félpanzióval ahol 7 éjszakát töltünk.

2-7. nap: Pihenés az örök tavasz szigetén fakultatív kirándulásokkal

A főváros Puerto de la Cruz a sziget északi részén, kedvelt üdülőhely, mely hatalmas kikötőjével és különleges operaházával kiemelkedő célpont az utazó számára. A szigeten egész évben egymást érik a tradicionális kanári ünnepségek és fiesták, szinte minden hétre jut valamilyen zenés-táncos esemény. A nyüzsgő élet, a boltok sokasága és a számtalan programlehetőség csábítja az idelátogatót. Elsősorban a rendkívüli mikroklímájának köszönhetően burjánzó szubtrópusi és trópusi növényzete illetve a tradicionális építészete miatt népszerű. Számos látnivalóval büszkélkedik. Itt található a világ egyik legjobb állat- és növénykertje, a Loro Park, amely számtalan érdekes előadással, lakójával várja látogatókat. Az óceán partján végig futó sétányon kellemes sétát tehetünk nap mint nap... cukrászdák, éttermek és butikok egész sorát egy banánfák tövében álló tradicionális kanári stílusú kis San Telmo kápolna teszi egyedivé, mellette pedig a városka egyik jelképe a Cezar Manrique által tervezett Lago Martianez nagyon különleges, trópusi környezetet idéző medencéi a kaszinóval. A pihenés közben fakultatív programokat ajánlunk utasainknak. (részletes leírás honlapunkon: www.zseppelin.hu) 

8. nap: Tenerife – Budapest repülővel

Reggelit követően pihenve búcsúzunk a szigettől, majd menetrend szerint hazautazás Budapestre.

x
Artablazat: Árak és felárak (1 főre)
Részvételi díj: 256.700 Ft
Repülőjegy és repülőtéri illeték:kb. 110.000 Ft
20 kg feladható poggyász: kb. 35.000 Ft
1ágyas felár: 42.000 Ft
Utasbiztosítás (BBP) 4.520 Ft
CL PLUS biztosítás*: 10.000 Ft
Utazás: repülővel
Elhelyezés: 7 éjszaka szálloda ***
Ellátás:7x reggeli
Fakultatív programok (15 főtől)
Nagy szigettúra ebéddel: 75 Euro
Teide Nemzeti Park ebéddel:75 Euro
Santa Cruise - Taganana ebéddel:75 Euro
Euro Loro Park belépőjegy (felnőtt) 37 Euro
La Gomera kirándulás ebéddel: 90 Euro
Minimális létszám: 15 fő
Csatlakozási lehetőség: Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!
Tavaszi szellők Tenerifén - repülővel****

ÁRKALKULÁCIÓ